Tweestrijd

Gelezen door: Juan Verbruggen (1 boeken)

Citaat: "Sjors bleef gewoon doorpraten. Roy hoorde niet wat de man voor hem zei. De loop van het pistool in de nek, de zweterige huid tegen het metaal... het zag er walgelijk uit. Hij kon dit niet... het was onmogelijk. Bijna liet hij zijn hand al zakken."

Ik lees graag thrillers. Aangezien het boek ook een thriller is, vond ik het wel goed. Toch was er iets in het boek dat me stoorde. Ten eerste waren er veel personages, wat soms verwarrend is. Ook hangt er rond het boek een duistere sfeer, wat versterkt wordt door de wazige cover. Het boek is van Nederlandse makelij, wat duidelijk te merken is aan de woordenschat. Het boek laat ook veel ruimte voor je eigen fantasie, waardoor je het boek zelf een beetje kon invullen. Maar het verhaal zat goed in elkaar, met moorden, intriges en bedrog.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Veerle Vanden Auweele op 9 juli 2010:
Ik verzamel alle boeken van René Appel. Ben ze beginnen lezen nadat ik hem in de bib van Gent hoorde tijdens een interview. Zijn boeken lezen vlot, actueel. Soms heb ik het gevoel van: "oei dat kan mij ook gebeuren wat ik nu hier lees". Je wordt zowaar meegesleept in het verhaal. Tsja, hij is mijn favoriet voor het ogenblik.