Relikwie

Gelezen door: Avondwinkel pompoentje tienen (1 boeken)

Citaat: "Toeternitoe stond er in schreeuwerige oranje letters op de zijkant "

Zeer spannende thriller. Je blijft lezen lezen lezen. Het is een verslaving. Is een verrassend einde. !

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Pascale das (1 boeken)

Een woord...WoW ! Proficiat Bart Debbaut! super spannend boek! Het was het wachten meer dan waard!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Peter Lemaire (1 boeken)

Schitterend boek dat je meeneemt vanaf de eerste bladzijde en je tot de laatste weet te boeien! Bart heeft met dit boek definitief zijn plaats ingenomen bij de Vlaamse topauters!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Maryse Herbots (1 boeken)

Ik lees enorm graag maar mijn voorkeur gaat uit naar thrillers. Ik ben ook fan van Bart Debbaut en keek dan ook uit naar dit boek. Hij heeft mij zeker niet teleurgesteld. Als je dit boek leest kan men zich perfect de personages en de situatie voorstellen. Vanaf blz 1 tot het eind word je meegetrokken in het verhaal. De opbouw is prachtig en ook vind ik zijn oog voor details boeiend. Zo geeft hij telkens een link naar een muziekstuk en beschrijft ook de kledij van zijn personages. Hierdoor krijg je een geloofwaardig verhaal. Het verhaal is enorm spannend en pas op het eind had ik door wie de dader was en zo heb ik het graag. Dit boek heb ik uitgelezen op 1 dag. Ik kon het gewoon niet wegleggen. Het was genieten van begin tot het eind. Door dit boek heeft Bart bewezen dat zijn naam gerust tussen de grote Vlaamse auteurs mag staan. Het is een echte aanrader!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Fernand De Crée (1 boeken)

Citaat: "Hij gaf maar mondjesmaat informatie en wilde daarmee duidelijk maken dat hij - en alleen hij - de touwtjes in hadnen had. Hij vertelde wat hij wilde vertellen en verzweeg wat hij wilde verzwijgen."

Net zoals zovele anderen, heb ook ik me gelaafd aan Relikwie, het meest recente geesteskind van Bart Debbaut. Hoe graag zou ik hier niet willen zeggen het in één ruk te hebben uitgelezen maar helaas… andere omstandigheden hebben het me dat verhinderd. Een etmaal is meer naar waarheid. Vorige week ben ik er op een avond aan begonnen en de volgende dag, ’s avonds, kon ik het tevreden in mijn boekenkast onderbrengen. Meesterlijk! Een ander woord heb ik er niet voor. Grandioos. Boeiend vanaf pagina één. Gruwelijk, vanaf pagina twee. De eerste maal dat de auteur de misdaad van de dader beschrijft, was het alsof ik het gruweijke proces zelf kon voelen. Mijn maag trok samen en even dacht ik: neen! Hier moet ik stoppen. Geschift. Niet dus. Ik heb verder gelezen en heb het me geen seconde beklaagd. Wat een onvoorstelbaar plot.' Deemoedig verwijder ik dan ook de spreekwoordelijk geworden hoed, houd deze voor mijn borst, en kijk alvast uit naar het volgende opus.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Maria Dam (3 boeken)

Wat een fantastisch goed boek ! Proficiat aan de schrijver en een welgemeende dankjewel voor het leesplezier dat ik weer (in een adem) mocht beleven! Relikwie is mijn favoriet, samen met "Ik maak je kapot". De spanning is te snijden. Maar het allerbeste is de analyse van de gevoelens van Sandra. Het doet je nadenken. Het doet je huiveren want het kan iedereen overkomen. Waw !!! En dat tot het “bittere” einde!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: lenie korbijn (2 boeken)

Citaat: "Nu keek Sandra vreemd op. Erotiek? Natuurlijk kirde Karin. Zelfs echte erotiek. Nummer 134 van de Kiekeboes "

Relikwie is niet het eerste boek wat ik las van Bart Debbaut,en eigenlijk vond ik ze allemaal erg goed. Maar deze stak toch net even boven de anderen uit. Ik hoop dat er snel weer een boek van hem verschijnt!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Landen, België