Het huis van de zusters

Gelezen door: Lut Desmet (2 boeken)

Citaat: ""Heeft je moeder je nooit geleerd dat je niet in andermans spullen mag snuffelen?" Zijn stem klonk gevaarlijk zacht. Zijn gezicht was veranderd. Hij had een blik in zijn ogen waar ze kippenvel van kreeg."

Het gaat om een relatie en een familietragedie die zich zowel in het heden als het verleden afspeelt. Het is een spannend verhaal dat je moeilijk los kan laten. Je kan ervan genieten bij de warme kachel!

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
Lena op 4 maart 2011:
Net zoals de 2 andere boeken die ik van deze schrijfster heb gelezen weer superspannend. Dit vraagt naar meer. Ik probeer zeker nog de 3 andere boeken van haar te pakken te krijgen.
lena op 16 augustus 2010:
Waar kan ik dit boek vinden? Ik las er reeds enkele van Charlotte link, maar het huis van de zusters vind ik niet meer in de boekhandel...
Katrien Cockx op 7 juni 2010:
Heerlijk boek dat moeilijk weg te leggen is. Eens je erin begonnen bent, wil je steeds verder lezen om het grote geheim te achterhalen. De verhaallijnen van het heden en het verleden vloeien ook mooi in elkaar over. De ontknoping is spannend en voor mij ietwat onverwacht. Een aanrader!
Isabelle Dehasque op 4 juni 2010:
Vlot geschreven raamvertelling, die familiesaga, roman en thriller in één is. Het boek leest lekker vlot weg, en is dan ook moeilijk aan de kant te leggen voor je de laatste bladzijde bereikt hebt.
Isabelle Van der Poorten op 30 januari 2007:
Eén van de weinige boeken die ik onverstoorbaar heb uitgelezen, zelfs tussen de kakelende madammen op de trein of als sardientje geplet in de Brusselse metro. Meeslepend, je wil altijd weten wat er verder komt. Een verhaal waar je als het ware zelf in zit en de wereld rondom je even verdwijnt. Ben benieuwd naar haar andere boeken.