Even gelukkig

Gelezen door: Mieke Van Gool (1 boeken)

Dit boek van Dimitri Leue is het laatste boek dat ik gelezen heb en meteen mijn favoriet! Alles wordt zo mooi beschreven dat ik er soms kippenvel van krijg. Ik vond het jammer toen het uit was, en wou er direct terug in beginnen. Je wordt het niet beu, zelfs als je de inhoud al kent, blijft de vorm boeien, zo mooi!

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Dorien Billiau op 25 mei 2007:
Een gelukkig boek. Een boek rond geluk. Ik werd gelukkig. Gelukkig werd iedereen. Even gelukkig is een boek vol mooie verhalen rond liefde en geluk maar bevat ook gedichten. Het boek is opgedeeld in 13 verhalen, zo kan de lezer na elk verhaal pauzeren. Ik heb een blij gevoel na het lezen van dit boek door de positieve ingesteldheid en taal van het boek.

Het gedicht 'Lip me liefde' heb ik voorgedragen voor Nederlands samen met track 10 op de cd van Antoon Offeciers. Een prachtig gedicht, lang van lengte en groot van betekenis. Een prachtig geschreven gedicht met veel enthousiasme voorgedragen.
erwin op 21 december 2006:
Een leuk boek voor iedereen die van mooie taal houdt, maar een kleine teleurstelling voor mensen die daar ook graag inhoud bij willen. Ik verwachtte er meer van, alhoewel ik oprecht genoten heb van de woordspelingen.