Wie de wolf vreest

Gelezen door: Lydia (263 boeken)

Citaat: "Errki zag het wapen liggen, het metaal blonk scherp tussen al het groen. Beiden doken erop af, maar Errki was het snelst. Hij pakte het wapen op en woog het in zijn hand. Morgan begon ogenblikkelijk te trillen. Hij maakte een paar angstige, gorgelende geluiden en hij probeerde onhandig achteruit te kruipen in de heide. Zijn kin zakte omlaag en Errki zag een stel zwarte vullingen. Een doodsbang mens is geen fraai gezicht, dacht hij. Toen tilde hij de revolver op en wierp hem met al zijn kracht met een grote boog in het meertje. Er klonk een bescheiden plons."

Ik heb al verschillende boeken van deze auteur gelezen en ze zijn allemaal even spannend en goed geschreven. Het boek boeit van het begin tot het einde. De hele tijd gebeuren er onverwachte dingen. De karakters van de personages worden heel goed beschreven. In dit boek komt een psychiatrisch pati├źnt voor. De manier waarop zijn denken en handelen beschreven is, heeft mij veel geleerd over dergelijke mensen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
christel op 21 september 2010:
Dit is het eerste boek dat ik lees van deze schrijfster. Het is goed geschreven, psychologisch goed opgebouwd. En de personages zijn zeer goed uitgewerkt.

Gelezen door: M. LIBBRECHT (3 boeken)

Dit was het eerste boek dat ik las van Karin Fossum en het is heel goed meegevallen.  Je wordt meegesleept in het verhaal, de personages zijn goed uitgewerkt.  Een goede psychologische thriller.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: