Fantasia

Gelezen door: Elissia Criel (1 boeken)

Citaat: "De heksen hebben niet alleen toverkrachten maar ook haviksogen en kunnen heel goed mikken. Ik zou niet willen dat ze uw snuit raken. Ze kunnen een mier recht in zijn pupil schieten vanaf een kilometer afstand. We slopen naar de put van de gedachtelozen. Waarom zou die zo genoemd worden? Opeens regende het vreemde voorwerpen: een kapotte pispot, een afgetrapte schoen, een verrotte bloemkool en een oude bezem."

Er zit veel veel fantasie in dit boek. Het gaat over een muis die zijn eigen krant heeft: De Wakkere Muis. Er zitten 8 geurbladen in, die ruiken heel lekker.
Als je nog maar één pagina van dat boek hebt gelezen ga je al in het boek op. Je leert er ook veel in. Je kan zinnen ontcijferen, er staan leuke tekeningen in, op het einde staat een soort woordenboek waar moeilijke woorden in verklaard worden en als je een nieuw rijk binnengaat krijg je eerst de kaart te zien... In elk rijk vertelt Geronimo Stilton een leuk verhaaltje.

 | Reacties (4)Delen |
4 reacties:
sarah op 1 oktober 2009:
Ja, tof boek, echt waar.
Pauline op 29 september 2009:
Kabouterland is heel tof in dit boek , ook het land van ''de laatste reus" is heel spannend, tot Geronnimo naar Heksenland gaat waar Strega regeert ! echt een aanrader
ewout op 7 april 2008:
Het is een tof boek in geuren en kleuren. Er zijn veel grappige en leuke dingen. Ik vind het leukste land "reuzenland" met de reus.
Belgske op 17 april 2007:
Fantasia is fantastisch! Het enige boek in deze leeftijdscategorie waar in de lokale bib meerdere reserveringen tegelijk op gebeuren. Echt een boek om niet-lezers aan te raden. Echt ontspannend en spannend, een boek dat je bezig houdt. Wie lust er geen Stilton?

Gelezen door: Jill (11 boeken)

Dit zijn de boeken die mij geïnspireerd hebben om te beginnen lezen en schrijven. De mooie en fantasierijke boeken van Geronimo Stilton. Ik heb Fantasia 1-2-3 gelezen ze waren heel mooi! Wat ik ook heel leuk vond waren de blaadjes met geuren er op. Of bij Fantasia 2 de sleutel die je telkens moest zoeken. Leuke beginnersboeken om te starten met lezen, deze boeken zijn zeker aangeraden door mij!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Jordi37 (1 boeken)

Citaat: "Grappig en spannend"

Toen ik 9 jaar was, las ik de boeken van Geronimo Stilton heel graag, Ik verzamelde de Fantasia-boeken. Fantasia vond ik het mooiste boek. Ook met de geurprentjes. Het zijn echt aanraders.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: