Lucas

Gelezen door: Sharona Ouhama (1 boeken)

Het is een boek die me heeft gegrepen. In het begin was het langdradig maar toch had ik het gevoel dat ik moest verder lezen. En toen ik dit deed werd ik er alleen nog maar meer en meer door gegrepen. Het is een verhaal over twee mensen die elkaar ontmoeten (misschien wel op een rare manier). Ze worden vrienden en misschien zijn ze ook een tikkeltje verliefd. Maar op het einde gaan ze elk hun eigen weg. Ik vond het een fantastisch boek en heb het in één keer uitgelezen.

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Carolien op 27 februari 2007:
Een fantastisch boek! Zeker een aanrader! Het is een zeer spannend verhaal met een prachtige, onvoorspelbare plot. Soms is het wel een beetje verwarrend en vaag, maar zo blijft het mysterieus. Niet alleen de ongewone relatie tussen Lucas en Caitlin, maar ook het verhaal en het karakter achter elk van de andere personnages zet je aan het denken. Dit is geen flauwe jeugdroman, maar degelijke literatuur. De onmacht van Caitlin, de rustige en mysteriuze aard van Lucas en hun diepgaande gesprekken maken dit een onvergetelijk boek.
GlenD op 31 oktober 2006:
Ik vond Lucas het beste boek in een lange tijd dat ik gelezen heb. Zeker de laatste pagina's vond ik om te huilen echt zo prachtig geschreven.