Dinosaurus Canyon

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Het sterven duurde dagen. Haar instinct verzette zich, verweerde zich op elk moment dat het duurde. Dag na dag werd de pijn heviger. Ze beet en trapte naar haar flanken, scheurde wonden in haar eigen vlees in haar pogingen de vijand daarbinnen te bereiken. Samen met de pijn nam haar woede toe. Ze worstelde zich blind en zwaar naar de oever. Zonder de opwaartse druk van het water, wankelde ze en viel ze om in de ondiepe plassen. Daar brulde, spartelde, trapte ze, en beet ze in de modder en scheurde in haar woede met haar kaken aan de aarde zelf. Haar longen liepen langzaam vol met vocht, terwijl haar hart met uiterste krachtsinspanning het bloed door haar lichaam pompte. De hete, zwarte regen bleef vallen."

Een fanatieke geoloog doet in de woestijn van New-Mexico een geweldige ontdekking, maar moet het met zijn leven bekopen. De zoektocht naar de ontdekking van de eeuw kan beginnen.

Een spannend verhaal, een thriller met een wetenschappelijke basis. Hedendaags en toch wat science fiction. Een meeslepend verhaal, erg goed uitgewerkt. Het kan de lezer boeien vanaf de eerste tot de allerlaatste pagina. Schitterend!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: