De theeroos

Gelezen door: D vanhaverbeke (1 boeken)

De theeroos is een dik boek en ik moet zeggen dat ik vanaf de eerste pagina geboeid en de afloop van het verhaal wou kennen.

Het verhaal speelt zich af in Londen anno 1888, een periode die voor ons al veraf lijkt, maar tijdens het lezen van het verhaal lijkt het of je er werkelijk aanwezig bent.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
katina op 26 augustus 2010:
Ik vond dit een saai en voorspelbaar flutverhaal.

Gelezen door: Inge Van den Branden (1 boeken)

De theeroos is een boek dat je meesleept van het begin tot het einde. Eens je erin begint te lezen, wil je almaar verder lezen. Het begint vrij triest, want de hoofdrolspeelster is een moedige jonge vrouw, die veel klappen te incasseren krijgt. Ondanks alles weet ze zich op te werken van een armoedig meisje tot een rijke zakenvrouw, die uiteindelijk wraak zal nemen op de man die haar jonge leven verwoeste.

Natuurlijk speelt de liefde ook een mooie rol en dat maakt dit boek tot een mooie roman, die je in een dag of drie uitleest!!

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Sophia van de Vin op 13 juli 2009:
Ik ben geen goede lezer, maar ben in de vakantie begonnen aan dit boek: in één week uitgelezen! Fantastisch boek, zeker aan te raden. Ik ga ook zeker De Winterroos lezen.
op 28 april 2008:
Inderdaad prachtig! Het verhaal komt wat traag op gang, maar eens je er in zit, laat je alles liggen voor dit boek. Ik ben nu aan het vervolg bezig, De Winterroos. Ik zit halfweg, en tot nu toe even boeiend. Lezen!!
Anja op 18 september 2006:
Dit boek wil je in één ruk uitlezen en het blijft ook nog een hele tijd hangen. Een romantisch boek! Laat de dikte van het boek je niet afschrikken!