Mad about the boy

Gelezen door: Ann Hendrickx (120 boeken)

Citaat: "Thuisgekomen en mezelf verbijsterd in de spiegel bekeken. Begin op een reiger te lijken. Mijn armen en benen zijn hetzelfde gebleven, maar mijn hele torso is als dat van een grote vogel met een grote rol vet om zijn middel, die, mits gekleed, eruitziet als iets wat eruit ziet wat je met kerst met cranberrysaus en jus serveert. Ongekleed ziet het eruit als iets wat de hele nacht heeft staan sudderen in een hooikist in Schotland en zo direct geserveerd gaat worden als nieuwjaarsontbijt. Talitha heeft gelijk. Het geheim is dat je het automatisch gepositioneerde vet ten gevolge van de Middelbare Leeftijd (gruwelijk ouderwetse en onacceptabele term) kwijtraakt."

Een van mijn favoriete personages is terug, Bridget Jones. Bridget is nu een vijftiger met 2 jonge kinderen. Vijf jaar geleden is haar man Mark Darcy overleden na een tragische bomaanslag. Haar vrienden vinden het nu stilaan tijd genoeg dat Bridget alleenstaande blijft en brengen haar terug aan het daten op zoek naar een geschikte levensgezel. En Bridget kennende, brengt dit weer hilarische toestanden met zich mee! Ik heb met dit boek moeten lachen en huilen want er komen toch ook wel wat ontroerende momenten in dit dagboek. Bridget Jones blijft ontspannend lezen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Dennis P. op 2 januari 2014:
Ow, kreeg Bridget op zo'n hoge leeftijd nog jonkies? En Darcy dood! Wat een treurnis.

Gelezen door: Ulrike (7 boeken)

Bridget is back! En wel een stuk of tien jaar ouder als in haar vorige boek. Ze heeft twee kinderen nu. Ze is dezelfde gebleven, alleen haar interesses zijn nu iets wat anders: kinderen, striemen verdoezelen, ... Het boek leest nog altijd even vlot als ervoor en de auteur kan nog steeds je aandacht grijpen en bijhouden tot je beseft dat het al 2 uur 's nachts is en je moet slapen! Een heel aangenaam boek om te lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Chalk Farm