Een leven lang slank zonder dieet

Gelezen door: Kris Jamar (1 boeken)

Een boek dat ik kocht omdat dit onderwerp me interesseert. Ik ben al gans mijn leven bezig met mijn gewicht en gezondheid Ik heb al veel literatuur gelezen omtrent dit item. Zeker door het programma op tv van Sonja Kimpen: Je bent wat je eet, is mijn interesse in dit boek gestegen
Hier kwamen verschillende mensen aan het bod die in de strijd gingen om een poging te doen om een gezonder en minder mijvig leven te leiden. Dit soort van reality televisie zorgde voor veel reclame voor dit boek.
Het boek handelt over de meeste punten waarop men moet letten bij een gezond dieet. Een aanrader om meer te weten ... dan wat je zag op tv.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Veerle op 3 november 2009:
Ik vond het ook een zeer goed boek, heel herkenbaar voor wie echt suikerverslaafd is, zoals ik. Zou wel eens willen weten van Carolien waar er een zelfhulpgroep voor suikerverslaving bestaat? Groetjes
carolien op 2 januari 2007:
Ik vind het boek zeer goed. Zelfs haar ander boek is de max. Ik heb bij mezelf de knop omgedraaid en een andere voedingswijze aangenomen met als gevolg 35 kg afgevallen! Iedere keer lees ik het boek opnieuw gewoon als positieve steun en hulpmiddel. Ik ga ook naar een hulpgroep want je moet er ook zelf voor 100% achterstaan.
Sophie Reyntjens op 9 juli 2006:
Een heel inspirerend boek en eye-opener. Ean nieuwe manier om naar je lichaam en gezondheid te kijken.