Hou je mond

Gelezen door: Tabitha Janssens (1 boeken)

Emma heeft een paar geheimpjes. Geheimen voor haar ouders, vriend en haar collega's. En die geheimen wil ze met niemand op de hele wereld delen. Wanneer Emma een keer moet vliegen is ze enorm nerveus. Zo nerveus dat ze al haar geheimen vertelt aan de vreemde man naast haar in het vliegtuig. Raad eens wie er de volgende dag op haar werk komt...

Een verrassend en hilarisch verhaal dat je blijft boeien...

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
Nadine Labio op 26 juli 2011:
Stijl a la Bridget Jones: een aanrader aan om te lezen!
Bart Vandendriessche op 24 juli 2010:
Zoals alle andere boeken van Kinsella heb ik ook weer deze graag gelezen.
De boeken van Sophie Kinsella zijn leuke tussendoortjes. Perfecte lees-aan-het-zwembad boeken.
Jessica op 6 januari 2009:
Kinsella's beste boek!
Lies Danneels op 17 februari 2008:
Emma, het hoofdpersonage, zit vol met vrouwelijke geheimpjes. Tijdens een paniekaanval in het vliegtuig, vuurt ze deze allemaal af op haar medepassagier. Ze schaamt zich achteraf diep. Haar enige troost is, dat ze de wildvreemde man nooit meer zal zien. Tenminste... dat denkt ze. Tot ze de volgende dag op haar werk komt. Dit zorgt voor een berg hilarische en verrassende verwikkelingen die het boek onweerstaanbaar maken. Vooral de momenten wanneer de man Emma confronteert met haar geheimen zijn erg grappig neergezet. Sophie Kinsella heeft de gave om je echt te doen gieren van het lachen. Het is echt een grandioos boek! Zoals al zoveel vermeld is, is ook de humor natuurlijk een topper en de chaotische stukken zijn zo hilarisch dat je gewoon niet kan stoppen met lezen! Het boek is een echte tip voor op een saaie zondag, want als je eenmaal begint is het moeilijk te stoppen!
Eva op 15 juni 2007:
Leuk boek met veel grappige maar toch zo herkenbare situaties. Het boek leest gemakkelijk en heeft een vlotte schrijfstijl. Heb het op 2 dagen uitgelezen.

Gelezen door: Sarah Coucke (1 boeken)

Laat me jullie even een klein geheimpje vertellen... Hoewel ik me bewust ben van het feit dat we niet in de business klasse van een vliegtuig (dat met hevige turbulentie kampt) zitten en mijn toekomstige en ongelooflijk sexy man niet naast me zit, moet dit me toch even van het hart. Hou je mond! van Sophie Kinsella is... Een pareltje van een boek!
Keer op keer doet deze schrijfster me naar adem happen door haar grappige omschrijvingen, bizarre maar uiterst humoristische gebeurtenissen, aangename personage etc. Het verbaasde me dan ook niets dat ze me weer al eens wist te betoveren met deze kanjer van een boek. Hou je mond! neemt je mee in een wereld van leugentjes om bestwil, genante momenten, een opbloeiende liefde tussen twee 'opposites', achterbakse nichtjes, op wraak beluste flatgenoten, barbie-achtige vriendjes, verraad... Vanaf de eerste pagina's kan je je al helemaal inleven in het leven van Emma, die af en toe wel eens een 'klein detail' verzwijgt voor haar familie, vrienden en collega's. Maar wat gebeurt er als een vreemde, aan wie ze al die geheimpjes, onder bizarre omstandigheden, toevertrouwd heeft, plotseling haar baas blijkt te zijn?!
Hou je mond! is bovendien een uiterst luchtig boek en is zeker een plaats in je reiskoffer waard. Het kan je in tranen van het lachen laten uitbarsten en laten meevoelen met de alledaagse problemen van de personages. Zoals ik al zei, alweer een toppertje van Kinsella!                                                                              

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Karen R (3 boeken)

Dit boek deed mij jaren geleden het chicklitgenre ontdekken. Ik vind het nog beter dan de shopaholic-serie, echt een leuk, grappig, feel-good boek. Ik heb het zelfs al meerdere keren gelezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: margaux gahide (2 boeken)

Citaat: "Ze heeft maat 40, niet 36 zoals haar vriend denkt."

Ik heb het boek al vaak gelezen en het is keer op keer heel aangenaam om te lezen. Emma is doodsbang wanneer het vliegtuig in een hoge turbulentie zit. Doordat ze zo ontzettend bang is vertelt ze al haar geheimen aan een wildvreemde man naast haar in het vliegtuig. Maar later blijkt die man dus geen wildvreemde te zijn het is namelijk DE grote baas van het bedrijf waar ze werkt. Die persoon weet dus ook dat ze onder andere gelogen heeft in haar CV. Emma is natuurlijk niet op haar gemak bij haar baas nu hij al haar sappige geheimpjes weet. Later in het boek vormen ze een liefdevol stelletje maar ze ondergaan wel enkele ups en downs. Het boek blijft van in het begin tot het einde zeer mooi en boeiend. Het leest gemakkelijk en je hebt totaal niet door dat er zoveel pagina's zijn. Dit boek is zeker mijn lievelingsboek.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: