Nachtschade

Gelezen door: Maja Meirlaen (1 boeken)

Als je van spanning en moordverhalen houdt, moet je Karin Slaughter gelezen hebben. Met haar boeken krijgt ze je volledig in haar macht. Je krijgt zoveel sympathie voor de personages dat je zelfs hun angst kan ruiken. Ik vind ze beter dan French en meer dan een paar trapjes hoger dan Aspe.

 | Reacties (7)Delen |
7 reacties:
Katrien op 26 augustus 2010:
Ik ben helemaal geen fan van thrillers, maar dit boek heeft me te pakken! Zeer meeslepend. Ook de andere boeken van Karin Slaughter wil ik proberen.
joren vanleeuwe op 22 oktober 2008:
Ik heb de eerste boek van Karin Slaughter gelezen en daarna ze één voor één uitgelezen aan de lopende band. Vanaf begin tot einde spannend. De Sara Linton Reeks leest wel veel vlotter dan de andere.kijk alweer uit naar het volgende boek.
Pascale DG op 4 december 2007:
Schitterend spannend boek, zoveel leuker dan een thriller-film! Dit was mijn eerste boek van haar, ik ben benieuwd naar het volgende.
Michele Van Ryckegem op 30 april 2007:
Dit boek heb ik in 2 dagen uitgelezen, het is zo spannend dat ik het niet kon neerleggen. De spanning is gans het boek door te voelen. Het is een triller die je zeker niet mag missen in je boekenkast.
Johanne Burton op 23 juni 2006:
Karin heeft er inmiddels 5 van de Sara Linton reeks, het zijn echt allemaal toppers van formaat en deze moet je gewoon in je boekenkast staan hebben.
P K op 14 mei 2006:
Na het lezen van een boek van Karin Slaughter wil je meer!
Sandy Braem op 14 januari 2006:
Karin Slaughter schrijft leuk en het boek leest als een trein. Ik ben zeker en vast van plan om ook haar andere boeken te lezen. Ik ben een absolute fan van de Scarpetta-boeken van Patricia Cornwell maar dit boek mag zeker en vast ook in de boekenkast. Hopelijk zijn de andere boeken van Slaughter even goed als dit boek.

Gelezen door: Ellen (2 boeken)

Een heel meeslepend en spannend verhaal dat je in één ruk zou willen uitlezen!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Sofie (100 boeken)

Citaat: "Het openmaken van een lichaam was als het openslaan van een boek: uit weefsel en organen viel heel veel af te leiden. Als een lichaam dood was, kon het tot in detail worden onderzocht."

Ik heb een nieuwe favoriete auteur! Het boek leest alleen trein en is spannend van begin tot eind! Dit is het eerste boek dat ik van haar lees en ben zeer benieuwd naar de andere boeken in de Sara Linton-reeks.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: hugo van der wildt (748 boeken)

Typisch Karin Slaughter.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Grant County