Brisingr

Gelezen door: Jolien.vh (14 boeken)

Brisingr is het derde deel van Het erfgoed. Ik vond dit een zeer aangenaam boek om te lezen net als Eragon en Oudste. Ik heb ze ook alle 3 achter alkaar gelezen en ben benieuwd naar het vierde deel. Iedereen die graag fantasy leest moet deze boeken zeker lezen. Ik heb ook enorm veel bewondering voor de schrijver, hij is zo jong begonnen met het schrijven van het eerste boek en is enorm gevorderd naar het laatste boek. Zijn vermogen om dit te verzinnen vind ik fascinerend.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Mathias Sahin (1 boeken)

Dit is in mijn ogen een van de beste fantasy en science-fiction boeken die tot nu toe zijn uitgebracht. Het is een boek dat zeer makkelijk leest, je raast er als een trein doorheen. De stijl is dan ook voor iedere lezer goed te begrijpen van de meer ervaren lezers tot de beginnende lezers.

Het is werkelijk een top boek met veel spannende scènes en mooi plaatsbeschrijvingen. Daarbij komt dan nog het feit dat de auteur elk woord uit de elfen, dwergen, of Urgaltaal perfect weet te doen passen op de cultuur en de beschrijvingen van de volkeren, als je niet beter wist zou je zeggen dat ze waarschijnlijk ook echt zo zouden praten.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: