Het raadsel van de liefde

Gelezen door: Patricia Vroman (2 boeken)

Ik heb het boek in één week uitgelezen. Het verhaal is zo fascinerend, twee totaal verschillende mensen worden verliefd en worstelen met de vraag of ze wel samen kunnen blijven. Zijn er dingen die ze verborgen moeten houden? Of kan alleen volledige eerlijkheid hun relatie redden?

 | Reacties (6)Delen |
6 reacties:
Frieda Tibax Colibrantleeskring Lier op 25 februari 2008:
Na de voorgaande boeken van M. Frederiksson ontgoochelde Het raadsel van de liefde. Het is geen grote literatuur maar eerder een stationsroman. TE weinig uitdieping van de problematiek en van de personages.
Caroline op 3 maart 2007:
Het raadsel van de liefde was echt een prachtig boek! Je wil gewoon niet ophouden met het lezen.
Ina op 14 oktober 2006:
Het raadsel van de liefde sprak mij aan omdat ik ervan uitging dat ik er ook een antwoord in zou terugvinden. Ik wilde het dan ook verifiëren met mijn idee over de liefde... En ja, liefde overwint alles zegt men of toch net niet? Liefde is sterk genoeg om de diepe dalen te vermijden of er toch weer uit te geraken. Ook dat is weer een vraag. Het boek geeft voor mij perfect het dubbel gevoel van de liefde weer. Liefde is beresterk maar heel soms voel je het niet en dat is net het gevaar.
Ria Schildermans op 11 januari 2006:
Een roman over liefde, de verschillen tussen man en vrouw en intuïtie en kennis, gevoelens en veel psychologie. Leest heerlijk weg!
ines op 9 januari 2006:
Het raadsel van de liefde had ook mij in een houdgreep, al was dat een nogal dubbelzinnig gevoel. De stijl en het hele verhaal waren iets te gedetailleerd, te voorgekauwd om een Marianne Fredrikson te zijn, vond ik. Ik las dus snel snel door, omdat ik niet kon geloven dat de schrijfster te oud geworden was om het leven van twee jonge verliefde mensen aan te voelen en te beschrijven. Het resultaat: ik heb dit boek dagenlang kunnen hérkauwen, wat een einde! Er zit niets anders op dan het verhaal nóg een keer te lezen, en de puzzel van de liefde nu eens helemaal juist proberen te leggen.
Lotte op 13 november 2005:
Voor mij was dit nieuwe boek van Marianne Fredriksson weer een blij gebeuren. Zou het even goed zijn als haar andere boeken? Ook deze keer stelt ze me niet teleur! Mooi, ontroerend en ook herkenbaar. Het verhaal sleept je mee en het einde is onverwacht. Of toch niet? Misschien wil je gewoon niet dat het zo afloopt met het hoofdpersonage...