De Pantheon Getuige

Gelezen door: Jef Daniƫls (1 boeken)

Ik had het gelezen, en ik vond het geweldig. De personages worden mooi uitgewerkt, en de plot is zeer verassend. Ik zou het meteen aan iedereen aanraden.
Het boek begint met een lijk dat gevonden wordt in het pantheon. De inspecteurs van de Italiaanse politie gaan door op het onderzoek, maar wanneer de FBI zich ermee gaat moeien wordt het serieus. Ze bijten zich vast in het onderzoek, maar algauw blijkt dat de FBI veel verzwijgd, en dat het geen gewone moord is. Er schuilt veel meer achter...

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Sam Latet op 5 september 2008:
Dit boek had mij meteen in de ban. Van de eerste pagina tot de laatste zat ik op het puntje van mijn stoel. Ik wou weten wat er nu echt aan de hand was. De beschrijving van Rome, de gebouwen, kunstwerken en de geschiedkundige feiten geven het boek net dat tikkeltje extra.
Peter Vandenhoorden op 29 februari 2008:
Ik had eerder al De Vaticaanse moorden van dezelfde auteur gelezen, en daarna wou ik ook graag enkele andere boeken van hem lezen. Ik vond het boek fantastisch. Je leert veel bij over de geschiedenis van Rome, maar ook over kunstenaars (Da Vinci, Michelangelo,...). Het is natuurlijk ook een spannend boek, want het is een misdaadroman. De mengeling van actie en beschrijving is gewoon subliem. Dit alles maakt dit tot een prachtig boek.