Ik en mijn broer

Gelezen door: Sharon Strynckx (1 boeken)

Ik vind het een pracht van een boek, gewoon hoe de broer en zus mekaar zien en hoe ze stillaan beseffen dat ze niet juist bezig zijn, een relatie tussen broer en zus is toch onmogelijk. In het boek staat alles zo passioneel geschreven en sensueel uitgelegd, een boek om misschien stilletjes weg te dromen of na te denken hoe je zelf zou reageren...

 | Reacties (6)Delen |
6 reacties:
caroline Van Laere op 26 juli 2010:
Prachtig boek, ik heb het in 3 dagen uitgelezen. Het is schitterend geschreven, met veel oog voor de gevoelens van de beiden. Het is bijna te mooi om allemaal waar te zijn
Lotte op 31 mei 2008:
Ik vond het echt een prachtig boek. Net zoals Lien Schmidts vind ik het één van de mooiste die ik heb gelezen. Het lijkt net of je er zélf bij was en het verhaal zet je aan het denken. Ik zou het me zelf totaal niet kunnen voorstellen dat ik verliefd op mijn broer zou kunnen worden, maar toch kan ik goed begrijpen hoe ze zich voelen als ze zich realiseren dat het een verboden liefde is. Zelf zou ik graag willen weten of het hele verhaal bedacht is of dat er ook waargebeurde dingen in zitten.
Lien Schmidts op 14 februari 2008:
Dit is echt een schitterend boek! Het is zelfs één van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Misschien wel het mooiste. De gevoelens die in dit boek voorkomen zijn zo realistisch geschreven dat je bijna voelt wat Amanda voelt. Je leeft er enorm in mee en je zou bijna hopen voor hen dat zo’n liefde mag. Het moet allemaal in het geheim en dat is niet makkelijk voor hen. Eén van de mooiste stukken in het boek vind ik, is wanneer Amanda ontdekt dat haar gevoelens beantwoord worden. Het is natuurlijk wel een vreemde relatie, want ik kan mij niet inbeelden dat ik ooit verliefd zou worden op mijn broer. Dit is echt wel een aanrader!
Lien S. op 17 januari 2008:
Schitterend boek! Ik liet me helemaal meeslepen.
Van Landeghem L op 22 oktober 2007:
Inderdaad een prachtig boek. En een onderwerp dat zeker de moeite waard is om over na te denken.
Ambre Everaerd op 24 augustus 2007:
Een prachtig boek. Ik kon me helemaal in het verhaal verdiepen. Zeker een verhaal dat je moet lezen. Ik heb het boek ooit uitgeleend uit de bibliotheek, en nu zoveel jaren later wil ik het graag kopen. Heeft iemand een idee waar ik dit boek kan kopen. Het is in geen enkele boekenwinkel te vinden.

Gelezen door: Amira.Ouerghui (1 boeken)

Net als alle andere boeken die ik gelezen heb van Katarina Von Bredow, vond ik dit boek ook prachtig. Het is een boek met een onderwerp waar niet vaak over geschreven wordt. Het gaat wel weer over een liefdesrelatie, maar het feit dat het om incest gaat, maakt het net ietsje interessanter en spannender.

De emoties in het boek worden zeer realistisch beschreven, alsof je het zelf allemaal meemaakt. Het boek zet je ook aan het denken. Mocht dit mij overkomen, ik zou niet weten wat te doen of hoe te reageren. Daardoor wil je steeds verder lezen om te weten hoe men de situatie aanpakt in het boek. Het boek blijft naar mijn mening boeien.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Saranda Dos Santos (1 boeken)

Dit is ecth mijn lievelings boek van Katarina Von Bredow ze heeft nog mooie boeken maar deze is echt prachtig. Het gaat dan wel om de relatie tussen broer en zus maar het is zo mooi geschreven en beschreven, vol emoties dat je niet anders kan dt het een goed boek te vinden zelf al spreekt het thema je niet aan. Ik raad dit boek zeker aan!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: