Dilemma

Gelezen door: hugo van der wildt (567 boeken)

Zeer, zeer goed. Geeft een mooi beeld van het leven van advocaten in New York. Wanneer ze zonder werk vallen moeten ze naar het platte land tegen een zeer laag loon. Een aanrader.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: karin bosteels (21 boeken)

Citaat: "Als alles volgens plan verloopt, zal Strayhorn Coal over ongeveer zes maanden de bulldozers laten aanrukken, deze berg vakkundig scalperen, al deze prachtige bomen slopen, alle dieren verjagen en beginnen met de explosies."

Een degelijk geschreven legal thriller, zoals John Grisham daar haast een patent op heeft. Ook ditmaal helpt een advocaat met het hart op de juiste plaats de kleine Amerikaan om het op te nemen tegen een meedogenloze tegenstander. Dit keer geen bank, tabaksindustrie of farmagigant, maar steenkoolwinners die het landschap en het milieu verwoesten met hun zogenaamde "stripmijnen". Dat Grisham kan schrijven, staat buiten kijf. Dat hij zich in zijn onderwerp heeft verdiept, is overduidelijk. Toch duurde het mij deze keer allemaal net iets te lang. Er zijn beslist spannendere legal thrillers van deze auteur te vinden. Maar zoals bij elke Grisham, leer je ook nu weer heel wat bij.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: virginia