Trouweloos

Gelezen door: P K (22 boeken)

Er wordt een meisje in het bos gevonden, begraven in een bos. Het lijkt wel of ze zich doodgeschrokken is. De zoektocht leidt naar een gesloten gemeenschap waar geheimen schuil gaan.

Spannend boek dat je van in het begin tot het einde in zijn greep houdt.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Elisabeth Francet op 4 oktober 2007:
Dit vond ik een ietwat minder boek in de reeks, op sommige momenten wordt het langdradig en wat ongeloofwaardig. Maar Onaantastbaar maakt dit weer ruimschoots goed!
Johanne Burton op 23 juni 2006:
Dat vind ik ook, je kan ze wel in willekeurige volgorde lezen, je zal zeker mee zijn, maar het best is in de juiste volgorde want de ontwikkelingen zijn toch super spannend!
Mieke Vandenberghe op 26 mei 2006:
Ook het vijfde deel van de Sara Linton-reeks houdt je in spanning van het begin tot het einde. Ik raad je aan om de 5 delen in de juiste volgorde te lezen. Zo kan je je nog beter inleven in het leven van Sara, Jeffrey, Lena...
Terwijl ze supermoeilijke, angstaanjagende momenten doorstaan, evolueren ook hun eigen relatie(s).

Gelezen door: Sofie (100 boeken)

Citaat: "Er was daar iets, onder hun voeten. Er lag iets begraven in de grond."

Sarah en Jeffrey vinden tijdens een wandeling in het bos een houten kist met daarin een dood meisje. Het verhaal zit zeer goed in elkaar maar het boek las voor mij niet vlot genoeg. Vermoedelijk komt dit omdat het een boek uit een serie is en je de informatie uit de vorige boeken nodig hebt om het privéleven van de karakters te kunnen volgen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: