Bozar Book Club - Heureux les heureux

Over het boek
Gelukkig de gelukkigen verweeft de echtelijke en buitenechtelijke, seksuele en platonische relaties van achttien kleurrijke personages. De Franse theaterauteur Yasmina Reza schreef een eigentijdse komedie over eenzaamheid en verlangen, vol absurde en hilarische situaties. 

Over de moderator
De moderator Corinne Boulangier is een mediapersoonlijkheid, bekend om haar grote belangstelling voor literatuur. Als romaniste van opleiding was ze ook co-presentatrice van het literaire programma Millefeuilles en had ze een literaire rubriek in het televisiejournaal. Sinds dit jaar is ze directrice van La Première. Elke editie van de BOZAR BOOK CLUB nodigt Corinne Boulangier een gast uit die zijn opinie over het boek zal toelichten. Voor deze editie is dat Michel Kacenelenbogen .

Praktisch
Plaats: Paleis voor Schone Kunsten / Terarken
Datum: Dinsdag 10.06.2014 - 20:00 > 22:00
Prijs aan de kassa : € 8,00 / € 6,00 (reductie)
Inschrijven en alle informatie op www.bozar.be

Naar de BOZAR BOOK CLUB kom je om je persoonlijke indrukken over een boek te delen met anderen. Elke maand leidt een deskundige moderator een werk uit de wereldliteratuur in. Wees erbij wanneer we onze tanden zetten in een reeks spraakmakende en stimulerende romans, essays en poëziebundels. Of je het boek nu vooraf gelezen hebt (aan te raden) of niet (waag je kans), wie leest weet meer! Ook wie de taal van de moderator niet spreekt maar wel begrijpt, is welkom.

Geert Buelens leidt de Nederlandstalige BOOK CLUB, De Engelstalige BOOK CLUB wordt geleid door Benjamin Moser en Corinne Boulangier is de nieuwe animator van de Franstalige BOZAR BOOK CLUB.

Extra leestips
Enthousiast over Gelukkig de gelukkigen van Yasmina Reza? Hieronder vind je extra leestips.